Підсумкове засідання Педагогічної ради

27 червня 2024 року відбулося підсумкове засідання Педагогічної ради Відокремленого структурного підрозділу «Івано-Франківський фаховий коледж фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України»

Засідання розпочав директор коледжу Пасічняк Любомир Васильович, який щиро подякував кожному педагогічному працівнику та студенту коледжу за якісну роботу та національно-патріотичну позицію.
Далі були розглянуті питання порядку денного.
Педагогічна рада рекомендувала кандидатуру Людмили Яковенко на призначення секретарем Педагогічної ради.
Доповідали Роман Дмитрів (про роботу навчально-методичного кабінету), Світлана Вознюк (про підсумки виховної роботи в коледжі), Христина Паньків (про підсумки практик здобувачів освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра, освітнього ступеня бакалавра спеціальності 017 Фізична культура і спорт, 242 Туризм і рекреація).
Голови екзаменаційних комісій (Сергій Лопацький, Світлана Оришко, Любомир Пасічняк) подали звіт про результати атестації випускників денної та заочної форм навчання у 2024 році.
Далі про рейтинги викладачів коледжу доповідали Світлана Оришко і Роман Дмитрів, після чого було доведено до відома проєкт педагогічного навантаження на 2024-2025 навчальний рік. У різному були розглянуті додаткові питання що стосуються освітнього процесу в коледжі.
За всіма пунктами порядку денного було проведено обговорення та шляхом голосування членами педагогічної ради прийняті відповідні рішення.
На завершення Любомир Пасічняк наголосив, що перед коледжем стоять нові виклики і соціальні завдання. Побажав усім міцного здоров’я та мирного неба над головою.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Поширти допис у соц.мережах: